Nikšićani tvrde da nijesu opljačkali zlataru "Rej Gold"

"Želimo da kažemo javnosti da su naša imena pomenuta vrlo grubo u lošem kontekstu tokom cijelog teksta"
548 pregleda 1 komentar(a)
Plačka zlatare Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Plačka zlatare Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 23.07.2012. 07:59h

Nikšićani Ranko Vuletić, Ivana Vuletić i Vesko Rašković, tvrde da nemaju nikakve veze sa pljačkom "Rey Gold" zlatare u Nikšiću, zbog čega su prije par dana svi troje hapšeni.

Oni su to kazali reagujući na tekst “Pljačkali otac, kćerka i njen momak” koji je objavljen u “Vijestima” 19. jula.

"Želimo da kažemo javnosti da su naša imena pomenuta vrlo grubo u lošem kontekstu tokom cijelog teksta. Dakle, demantujemo da iko od nas, Ranko Vuletić, Ivana Vuletić, Vesko Rašković, ima bilo kakve veze sa pljačkom zlatare u Nikšiću", piše u reagovanju.

Policija je 18. jula saopštila da su nakon tromjesečne akcije nazvane “Gold”, rasvijetlili razbojništvo koje je, 17. aprila počinilo nekoliko osoba, tokom koga je ukradeno oko tri kilograma zlata vrijednog 120.000 eura, i zbog toga uhapsili Vuletiće i Raškovića.

"Službenici kriminalističke policije PJ Nikšić su kod V. R. i I. V. pronašli i privremeno oduzeli izvjesnu količinu zlatnog nakita, dok su plan i skicu zlatare u kojoj je izvršeno razbojništvo pronašli kod R. V. Policijski službenici su takođe pronašli vozilo za koje se sumnja da je korišćeno za izvršenje krivičnog djela, kao i drugo vozilo koje je, sumnja se, korišćeno za pokušaj prenosa zlata preko državne granice", saopštila je tada policija.

Bonus video: