Tuča oko gostiju završila kobno: Preminuo Ivović, Milenković u zatvoru

Lagana priča pretvorila se u svađu, nakon čega je Milenković, prema riječima očevidaca, nasrnuo na Ivovića
115 pregleda 34 komentar(a)
Budva, Budva dileri soba, Foto: Vuk Lajović
Budva, Budva dileri soba, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.07.2012. 07:05h

Budvanin Dragan Ivović (56) preminuo je 21. jula od povreda zadobijenih prije pet dana, kada ga je brutalno, na glavnom gradskom bulevaru u samom centru grada pretukao Stevan Milenković (55) iz Ivanjice.

Nesrećni čovjek, koji je prethodnih dana bio hospitalizovan, nije se uspio izboriti s povredama, koje su bile kobne po život. U osmrtnici preminulog Ivovića, porodica je navela da je Dragan podlegao zadobijenim ranama.

A sve se dogodilo prije pet dana na glavnom bulevaru, gdje su se njih dvojica, koji su se, inače, odranije poznavali i bavili „dilerisanjem“ soba sukobili oko gostiju.

Ivović koji se godinama unazad bavio posredovanjem u izdavanju privatnog smještaja, zbog čega je više puta bio i privođen u policiju, toga dana došao je na bulevar, gdje obično „ordiniraju“ dileri.

Nakon što je Ivović preminuo, Milenkoviću će se na teret staviti novo krivično djelo, nanošenje teških tjelesnih povreda sa smrtnim ishodom

Ivović je u to vrijeme naišao i njih nekoliko je započelo priču. Lagana priča pretvorila se u svađu, nakon čega je Milenković, prema riječima očevidaca, nasrnuo na Ivovića, koji je inače bio ozbiljnog narušenog zdravlja.

Teško pokretan Ivović godinama je imao problema sa nogama i bio je vidno slab. Tada je došlo do tuče i Milenković je nanio nekoliko jakih udaraca Ivoviću, po glavi i tijelu, koji je nakon toga pao na zemlju.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji, koja je odmah uhapsila Milenkovića. On je prije četiri dana uz krivičnu prijavu priveden kotorskom osnovnom tužiocu zbog krivičnog djela nanošenje teške tjelesne povrede.

Nakon saslušanje istražni sudija mu je odredio jednomjesečni pritvor i upućen je u Zavod za izdržavanje krivičnih sankcija.

Kako je „Vijestima“ potvrđeno u policiji, nakon što je Ivović preminuo, Milenkoviću će se na teret staviti novo krivično djelo, nanošenje teških tjelesnih povreda sa smrtnim ishodom.

Upravo problem dilera na najfrekventnijjim gradskim saobraćajnicama, gotovo je prisutan svake sezone, a nerijetko su prolaznici svjedoci njihovih međusobnih sukobljavanja zbog posla i želje da što više zarade.

Bonus video: