Budva: Zvijezde Granda napadnute ispred "Trokadera"

Pjevači su zadobili lakše tjelesne povrede, nakon što je prethodno došlo do čarke sa grupom mladića iz Podgorice
195 pregleda 138 komentar(a)
Zvezde Granda, Foto: Printscreen (YouTube)
Zvezde Granda, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 22.07.2012. 00:22h

Poznate Zvezde Granda Darko Lazić (21) i Slobodan Vasić (21) fizički su napadnuti, te zadobili lakše tjelesne povrede 21. jula oko pet časova na izlazu iz popularne diskoteke “Trokadero”, nakon što je prethodno došlo do čarke sa grupom mladića iz Podgorice.

Budvanska policija podnijeće krivičnu prijavu protiv Vojislava Rešetara (18) iz Podgorice zbog sumnje da je predvodio grupu od četiri mladića koji su napali popularne pjevače.

Lazić se, sa svojim bratom Draganom i prijateljem Miodragom Rakićem iz Šapca, kao i pjevačem Slobom Vasićem, nakon “tezge” koju je imao u jednom od otvorenih šankova na glavnom gradskom šetalištu, uputio u “Trokadero”, gdje je nastupala folk zvijezda Seka Aleksić.

Mladići su se opustili i provodili, a za susjednim stolom bila je druga grupa mladića iz Podgorice. Kako “Vijesti ” nezvanično saznaju, već u “Trokader u” došlo je do provokacija između mladića, jer su Podgoričani, navodno, dobacivali djevojkama koje su bile u društvu sa pjevačima.

Kada su, oko pet sati, krenuli da napuste diskoteku, izašli su na parking gdje je Darko parkirao svoj “audi”. Međutim, tu je došlo do čarki između dvije grupe mladića. Kako je “Vijestima ” rečeno, mladići iz Podgorice, predvođeni Rešetarom, počeli su da “prozivaju” pjevače, što je dovelo do koškanja, pa i razmjene udaraca.

Darko i drugovi su pokušali da uđu u auto i izbjegnu tuču, ali je u opštem metežu stradao i automobil. Kako je rečeno u policiji, Podgoričani su demolirali i skupocjeni “audi”.

Ubrzo je na lice mjesta stigla i patrola Specijalne jedinice policije, koja je privela mladiće u stanicu policije. Nakon konsultacije sa zamjenikom osnovnog državnog tužioca, protiv Rešetara će biti podnijeta krivična prijava.

Bonus video: