Elvisa i Nebojšu nepoznati muškarci gurali u kavez sa psima

"Otrgao sam se i počeo da bježim, tast je ostao tamo. Jurili su me kolima, a onda sam uskočio u Moraču, preplivao i pobjegao"
10 komentar(a)
Elvis Krasnići, Foto: Vesko Belojević
Elvis Krasnići, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.07.2012. 08:22h

Elvisa Krasnićija i njegovog tasta Nebojšu Todorovića, kako tvrde, nekoliko nepoznatih muškaraca tuklo je, maltretiralo i pokušavalo da ih ubaci u boks sa psima dok su iz korita Morače sakupljali otpad.

Krasnići je “Vijestima” ispričao da već nekoliko dana u blizini Smokovca iz Morače vade staro gvožđe, limove, konzerve. Muškarci koji su ih juče tukli optužili su ih da su krali djelove sa starih automobila. Prije nekoliko dana, kada su prolazili tuda mještani su ih pitali što traže i rekli im da ispred njihovih kuća ne smiju uzimati otpad. Krasnići tvrdi da to nijesu ni radili.

"Već dva dana mi tu sakupljamo otpad, i niko nije dolazio. Juče su došla dvojica i zvala nas da izađemo gore, na brijeg rijeke. Mi smo izašli, onda su nam rekli da sjednemo sa njima u auto, što smo i uradii. Dovezli su nas ispred neke kuće", priča Krasnići, i dodaje da je nakon toga “nastala tortura”.

Gurali ih u boks sa šarplanincima? (Ilustracija)

"Ispred kuće je bio neki sa plavim džipom budvanskih tablica. Rekao mi je 'sad ćeš sve da kažeš što si ti ukrao. Reci mi za trapove'. Što ja znam ko je to krao, a on kaže da sam ja. Rekao sam mu 'evo ubij me, nisam ja krao'. I on me sve udarao, po stomaku, glavi, svuda. Pokušao je da me ugura u boks sa šarplanincima.

Otrgao sam se i počeo da bježim, tast je ostao tamo. Jurili su me kolima, a onda sam uskočio u Moraču, preplivao i pobjegao. Prije nego sam uskočio u vodu trčao sam kroz neku šumu, jedva sam ostao živ. Oni su mislili da ću pobjeći prema autu, a ja sam pobjegao na drugu stranu", kazao je on.

Krasnići je, kada je stigao kući, čitav slučaj prijavio podgoričkoj policiji, od koje “Vijesti” sinoć, do zaključenja broja, nijesu dobile odgovor.

Njegova tašta Marina Ratković, juče ispred zgrade Uprave policije “Vijestima” je kazala da su ljudi koji su tukli njenog muža i zeta navodno shvatili da oni kradu njihovu imovinu.

"Jedno je shvatiti, a drugo izbiti nekoga. Moj zet ih je prijavio jer je ni kriv ni dužan maltretiran, kod kerova su htjeli da ga vode, izbili ga. Protiv mog muža policija je podnijela prijavu jer nema prijavljen boravak u Crnoj Gori. Bili su korektni, vide da čovjek nije kriv za krađu. Jedino je kriv što nije prijavljen", kazala je Ratkovićeva.

Bonus video: