Nema dokaza da su Cicmil i Pešalj opljačkali pumpu u Meljinama

Prema navodima optužnice, Cicmil i Pešalj su u noći 5. oktobra 2011. oko 3,20 časova u Meljinama, opljačkali benzinsku pumpu "Jugopetrola Kotor"
294 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi nevrijeme, benzinska Meljine Ljiljana Nikezić, Foto: Čitalac reporter
Herceg Novi nevrijeme, benzinska Meljine Ljiljana Nikezić, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 20.07.2012. 12:00h

Krivično vijeće sudije Vesne Moštrokol je u Višem sudu u Podgorici, u nedostatku dokaza oslobodilo od optužbe Tivćane Željka M. Cicmila i Slobodana V. Pešalja, da su opljačkali benzinsku pumpu u Meljinama kod Herceg Novog.

Prema navodima optužnice, Cicmil i Pešalj su u noći 5. oktobra 2011. oko 3,20 časova u Meljinama, opljačkali benzinsku pumpu "Jugopetrola Kotor".

Oni su maskirani sa kapama i šalom preko glave i lica, te naoružani automatskom puškom, napali radnika pumpe Dušana Jelića, te uz prijetnju oduzeli 3.765,40 eura. Potom su ga zaključali u kancelariju benzinske pumpe, a zatim pobjegli.

"U obrazloženju prvostepene presude sudija je između oszalog kazala da je prema izjavi radnika benzinske pumpe Jelića, napadač sa automatskom puškom, imao plave oči. Osim toga, razbojnik je na sebi nosio duksericu veličine "tri XL", dok je Cicmil, koji je optužen da je upao u prostorije benzinske pumpe, naoružan puškom i maskiran, prije hapšenja dokse nalazio na slobodi nosio garderobu veličine "M", izjavio je "Vijestima" advokat Nikola Bošković.

Bonus video: