Policija uhapsila M.B. (27) zbog prodaje heroina

"Prilikom pretresa u desnom džepu bermuda je pronađen jedan zamotuljak od PVC folije u kojem se nalazilo 12 ručno pravljenih manjih zamotuljaka sa opojnom drogom heroin"
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2012. 11:45h

Podgorička policija, kako je saopšteno iz Uprave policije, prekinula je još jedan "lanac" tzv. ulične prodaje i krijumčarenja heroina na teritoriji Podgorice, uhapsila M.B. (27) oduzela 12 manjih pakovanja, droge, pripremljenih, za prodaju.

M.B. je uhapšen u u ulici Mitra Bakića.

"Prilikom izvršenog pretresa lica u desnom džepu bermuda je pronađen jedan zamotuljak od PVC folije u kojem se nalazilo 12 ručno pravljenih manjih zamotuljaka sa opojnom drogom heroin. Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenje oduzeli su od M.B. opojnu drogu heroin, jedan mobilni telefon i određenu količinu novca za koju se osnovano sumnja da potiče od prodaje opojne droge. M.B. je, 20. jula priveden Višem državnom tužiocu u Podgorici uz krivičnu prijavu da je, kako se osnovano sumnja, počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju Uprave prodaje.

Oduzeta droga je upućena u Forenzički centar u Danilovgradu radi potrebnog vještačenja.

Bonus video: