Krali bakarne kablove i željezničke tegove

Danilovgradska policija rasvijetlila je dvije krađe počinjena prije više od pola godine
102 pregleda 4 komentar(a)
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 18.07.2012. 11:32h

Danilovgradska policija rasvijetlila je dvije krađe počinjena prije više od pola godine i protiv N.D (23) i V.P. (33) iz Danilovgrada i S.R. (31) iz Podgorice, podnijela zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici posebne izvještaje, kao dopunu krivičnih prijava, zbog osnovane sumnje da su ih izvršila.

"Osumnjičeni N.D. i S.R su, kako se osnovano sumnja, 4. januara 2012. godine u Martinićima, sa dionice pruge Podgorica – Danilovgrad, otuđili 20 željezničkih tegova, vrijednosti od oko 700 eura. Oba osumnjičena lica već se nalaze u Istražnom zatvoru Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, zbog osnovane sumnje da su na teritoriji Opštine Danilovgrad počinila više krivičnih djela krađa", saopšteno je iz policije.

Poseban izvještaj podnijet je i protiv V.P. (33) iz Danilovgrada za kog policija osnovano sumnja da je Osnovano se sumnja se da je početkom januara 2012. godine, iz dvorišta kuće R.P. u Danilovgradu otuđio izvjesnu količinu metalnih predmeta i bakarnog kabla, koje je potom prodao na jednom otpadu sekundarnih sirovina.

Bonus video: