Bar: Obračun klanova kod Savoje?

Od Kožara je, zbog vještačenja oduzet pištolj „Beretta“ sa okvirom i 35 metaka, sim kartica za mobilni telefon i vozilo „audi A4“
2204 pregleda 9 komentar(a)
Pucnjava Bar, Savoja, Foto: Anto Baković
Pucnjava Bar, Savoja, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 17.07.2012. 17:34h

Barska policija juče je u cilju rasvjetljavanja pokušaja ubistva Marka Strikovića (39) iz Prijepolja i Nemanje Milića (20) iz Bara, na koje je pucano prije sedam dana na parkingu ispred restorana "Savoja", pretresala stanove Roberta Kožara, Gorana Vukmanovića i Vukašina Lekića, saznaju “Vijesti”.

Od Kožara je, zbog vještačenja oduzet pištolj „Beretta“ sa okvirom i 35 metaka, sim kartica za mobilni telefon i vozilo „audi A4“.

“Službenici Grupe za krvne delikte Područne jedinice Bar su, u sadejstvu sa službenicima Interventne jedinice PJ Bar, u ranim jutarnjim časovima, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija R. K, G. V. i V. L. iz Bara”, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor “Vijesti” iz policije kazao je da se sumnja da je pucnjava ispred “Savoje” obračun dviju kriminalnih grupa iz Bara, i da je meta navodno bio tjelohranitelj Muše Osmanagića, Marko Striković. Kožar od kog su zbog vještačenja oduzeti pištolj, kartica i automobil, brat je Alana Kožara koji je zbog pokušaja reketiranja Žarka Radulovića i podmetanja ekspolozivnih naprava na gradilištu hotela “Splendid” osuđen na šest godina i 10 mjeseci zatvora.

“Kožar i Lekić su odbili poligrafsko ispitivanje, a Vukmanović nije bio prisutan kada smo u njegovom stanu radili pretres, već je to urađeno u prisustvu njegove porodice”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

Bonus video: