U obračunu dvije grupe Kotorana, ranjen pripadnik obezbjeđenja

Prema tvrdnjama izvora „Vijesti“ bliskog istrazi, u obračunu je pucano iz najmanje dva pištolja
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2012. 15:45h

Tivćanin Dejan Deković (35) lakše je povrijeđen u pucnjavi koja se u ranim jutarnjim satima dogodila u diskoteci i noćnom klubu „Madame Coco“ u centru Tivta.

Deković koji je radio kao obezbjeđenje u ovom lokalu, zadobio je povrede glave nakon što su pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, dvije grupe momaka iz Kotora, međusobno potegle oružje.

Nakon pucnjave, akteri su se razbježali, a povrijeđenom Dekoviću pomoć je ukazana prvo u Domu zdravlja Tivat, a potom i u risanskoj bolnici odakle je ujutro, nakon snimanja i ušivanja rane, otpušten na kućno liječenje.

Prema tvrdnjama izvora „Vijesti“ bliskog istrazi, u obračunu je pucano iz najmanje dva pištolja, a pod kojim je okolnostima i ko pogodio Dekovića, pokazaće dalja istraga i vještačenja.

Policija je izuzela snimke sa sistema video nadzora unutar diskoteke koja se nalazi na uglu Ulice Luke Tomanovića i Njegoševe ulice, a saslušan je i veliki broj svjedoka, koji, kako saznajemo, ipak nisu željeli ili nisu znali imenovati aktere vatrenog obračuna.

„U svakom slučaju, identitet lica za kojima tragamo nam je poznat, tako da očekujem da oni uskoro budu uhapšeni", saopštio je izvor „Vijesti“.

Bonus video: