Sutomore: Polomili kuk i ruku tašti višeg tužioca

Kako “Vijesti” saznaju, obračun na stanici zabilježila je video-kamera. Video zapis će biti dostavljen istražnim organima
1164 pregleda 18 komentar(a)
Autobuska stanica, Sutomore, Foto: Anto Baković
Autobuska stanica, Sutomore, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 16.07.2012. 13:58h

Nekoliko muškaraca juče ujutru oko 6.30 časova nanijeli su teške tjelesne povrede taksisti Veljku Medenici (48) i Vojislavi Ratković (74), tašti zamjenika višeg tužioca u Podgorici Željka Tomkovića.

Povrijeđene dvije osobe u tuči u Sutomoru >>>

Vlasnik diskoteke “Habana” i zakupac Autobuske stanice Vlado Sekulović sukobio se, navodno zbog parkinga koji koriste taksisti, prvo verbalno, a onda i fizički sa taksistom Medenicom na Autobuskoj stanici u Sutomoru.

Sekulović je u tuči izvukao deblji kraj, tako da je nakon nekih 15-ak minuta pozvao u pomoć Gorana Milašinovića (33), za kojeg izvor “Vijesti” iz policije u Baru kaže da se povezuje sa ozloglašenom grupom kradljivaca “Pink Panter ”, čiji je član, ali i Igora Bulatovića , koji je, takođe, poznat policiji u tom gradu, kao i čitavo obezbjeđenje lokala “Habana”.

Više od sedam muškarca su zajedno nasrnuli na taksistu, koji je često bio gost kafića na Autobuskoj stanici. Dok su ga tukli, prema tvrdnjama izvora iz policije, slučajno je naišla 74-godišnja Ratković, koju je jedan od razjarenih muškaraca gurnuo, nakon čega je pala i zadobila teške tjelesne povrede.

Pobjegli sa mjesta incidenta

Mladići su nakon tuče pobjegli sa lica mjesta, dok su Medenica i Ratkovićeva prevezeni u bolnicu u Baru. Iz barske bolnice saopšteno je da je Vojislava Ratković zadobila prelom desnog kuka, desne podlaktice, nadlaktice, i rebara. Nakon ukazane prve pomoći, ona je transportovana na odjeljenje ortopedije Kliničkog centra u Podgorici.

Taksista Medenica juče je bio u barskoj bolnici, iz koje nam je kazano da ima hematome od udaraca i povrede glave. Prema tvrdnjama poznanika, Medenica u Baru važi za poštenog i dobrog čovjeka.

Kako “Vijesti” saznaju, obračun na stanici zabilježila je video-kamera. Video zapis će biti dostavljen istražnim organima, i biće od koristi u istrazi o ovom događaju.

Kako “Vijesti” saznaju, obračun na stanici zabilježila je video-kamera. Video zapis će biti dostavljen istražnim organima

Prema dosadašnjim podacima Ratkovićeva je povrijeđena jer se slučajno našla na licu mjesta gdje se dogodila tuča.

Policija u Baru uspjela je juče do podneva da uhapsi šest muškaraca, dok je Milašinović i dalje bio u bjekstvu.

Zbog učestvovanja u tuči uhapšeni su Srđan (22) i Dragan Luketa (27) iz Nevesinja, Aleksandar Bugarin (23) iz Bijelog Polja, Darko Lakanović (23) iz Subotice, ali i vlasnik “Habane” Vlado Sekulović i Igor Bulatović.

Policija u Baru misli da je još osoba učestvovalo u tuči, i one se potražuju.

Milašinovića, koji je označen kao član bande “Pink Panter ”, traži i kiparski Interpol, zbog pljačke draguljarnice u toj zemlji.

Bonus video: