Staloneov sin je danima ležao mrtav u sobi

Jedan od policajaca koji se bave slučajem ispričao je kako je soba u kojoj je pronađen sin poznatog glumca bukvalno bila grozna i da je užasno smrdjela
3 komentar(a)
Ažurirano: 15.07.2012. 19:54h

Sejdž Stalone, sin glumca Silvestera Stalonea, ležao je mrtav tri-četiri dana, moguće čak i cijele nedelje, pre nego što su ga pronašli u kući u Los Anđelesu, tvrde izvori povezani sa ovim slučajem.

Kako prenosi američki sajt TMZ, Sejdž je živio "kao Hauard Hjuz", danima ne napuštajući svoju sobu koja je podsjećala na smetlište puno opušaka, piva, konzervi soka i ostataka hrane. Pronađene su i dvije fioke pune različitih pilula.

Sejdž je, tvrde izvori američkih medija, živio veoma povučeno. Nedjelju dana prije smrti nije pričao ni sa kim. Iako je žena koja mu održava kuću bila tamo krajem prošle nedjelje, imala je jasne instrukcije da nikada ne ulazi u njegovu sobu. Navodno nije smjela ni na vrata da pokuca.

Upravo je ona otkrila Sejdžovo tijelo. Majka pokojnog glumca Saša ju je pozvala da provjeri šta je sa Sejdžom, jer nikako nije mogla da stupi u kontakt sa njim.

Jedan od policajaca koji se bave slučajem ispričao je kako je soba u kojoj je pronađen sin poznatog glumca bukvalno bila grozna i da je užasno smrdjela. Prema njegovim riječima, "sve je jasno i dokazi ukazuju na to da je Sejdžova smrt nesrećni slučaj".

Bonus video: