Darko Pejović: Nisam dužan hiljadu eura

Dok sam bio podstanar kod Đurišića, redovno sam plaćao stanarinu, struju, vodu... ali novac koji sam davao Đurišiću nije završavao u Vodovodu i Elektroprivredi
825 pregleda 2 komentar(a)
Darko Pejović, Foto: Vesko Belojević
Darko Pejović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 15.07.2012. 14:39h

Podgoričanin Darko Pejović, koji je ranjen u nedjelju u dvorištu kuće svoga oca na Zabjelu, tvrdi da je zamalo izgubio glavu zbog hiljadu eura koje ne duguje, i da je na njega pucao čovjek za kojeg kaže da je prevarant.

Pejović je reagovao na jučerašnji tekst u “Vijestima" pod nazivom “Umalo izgubio glavu zbog hiljadu eura”, za koji tvrdi da nije u potpunosti dočarao njegov odnos sa Rankom Đurišićem, koji je iz poluautomatske puške pucao na njega.

"Dok sam bio podstanar kod Đurišića, redovno sam plaćao stanarinu, struju, vodu... ali novac koji sam davao Đurišiću nije završavao u Vodovodu i Elektroprivredi. On je taj novac uzimao od mene i koristio ga za ko zna šta. Bio sam prevaren, a sad poslije ovog što se desilo, shvatio sam da nijesam samo naišao na prevaranta nego i na monstruma”, kazao je Pejović. On je dodao da je, kada je saznao za prevare, odlučio da napusti kuću Đurišića, koja se nalazi u Ulici princeze Ksenije br.12.

"Tu je nastao još veći problem, koji je kulminirao pokušajem ubistva. Kada sam ga sa porodicom napustio, shvatio je da više neće imati izvor iz kojeg će crpiti novac, tako da je izmislio da sam mu dužan hiljadu eura, napio se i pucao na mene”, rekao je Pejović. On je istakao da nikad nije imao nikakav problem do sada.

“Otac sam troje maloljetne djece Dragice, Filipa, Dajane, i sa suprugom ih izdržavam sve vrijeme. Već 12 godina radim kao konobar i nikad nijesam imao problema dok nijesam naletio na čovjeka monstruma”, kazao je Pejović. On je dodao da su ga nakon teksta u “Vijestima" zvale neke osobe da ga pitaju je li kockar, aludirajući na informaciju da je dobio na kladionici nakon što je upucan.

"Nijesam nikad bio kockar i nikad neću biti. Uplatim ponekad kada imam po 50 centi i to je sve”, zaključio je Pejović.

Bonus video: