Sin Silvestera Stalonea pronađen mrtav u kući

Američki mediji navode da se Sejdž Stalone najvjerovatnije predozirao tabletama i da je nejasno da li je riječ o samoubistvu ili nesrećnom slučaju
130 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.07.2012. 08:31h

Glumac i reditelj Sejdž Stalone, 36-godišnji sin zvijezde akcionih filmova Silvestera Stalonea, pronađen je mrtav u svom domu u Holivudu, objavili su policija i njegov advokat.

Policija i advokat ali su različite izjave o tome kako je pronađen Sejdž Stalone. Policija je saopštila da su mlađeg Stalonea pronašli policajci koji su došli da provjere šta se sa njim događa jer su dobili dojavu da se danima nikome ne javlja, dok je njegov advokat džordž Braunštajn rekao da ga je u stanu pronašla spremačica.

Kako prenosi agencija Rojters, u policiji tvrde da nema znakova provale i nasilja, kao ni da se ne sumnjaju u krivično djelo.

Američki mediji navode da se Sejdž Stalone najvjerovatnije predozirao tabletama i da je nejasno da li je riječ o samoubistvu ili nesrećnom slučaju.

Predstavnik Silvestera Stalonea saopštio je da je 66-godišnji glumac slomljen i pogođen gubitkom sina.

Sejdž Stalone je mlađi od dvojice sinova iz prvog braka slavnoga glumca sa Sašom Čak od koje se razveo 1985. nakon desetogodišnjeg braka.

Sejdž Stalone je kao glumac debitovao 1990. u petom nastavku sage o bokseru Rokiju Balboi, a riječ je o ulozi koja je proslavila njegovog oca sa kojim je 1996. igrao i u filmu "Svjetlost dana" (Daylight).

Nakon toga je glumio samo u niskobudžetnim filmovima i počeo je da se bavi režijom i produkcijom pa je 2005. snimio video dokumentarac "Alan Yates", a godinu kasnije i svoj prvi kratki film "Vic".

Bonus video: