U udesu u Lepetanima povrijeđene tri osobe

Prvu pomoć povrijeđenima pružila je ekipa Hitne medicinske pomoći Tivat, a braća Stošić zadržana su na daljem liječenju u Osnovnoj bolnici u Kotoru
133 pregleda 0 komentar(a)
Udes Lepetani, Foto: Siniša Luković
Udes Lepetani, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 12.07.2012. 19:06h

Braća Ivan i Djordje Stošić iz Tivta zadobili su teže, a njihov sugrađanin Vaso Penda lakše ozlijede u saobraćajnoj nesreći koja se oko 18.30 sati dogodila na Jadranskoj magistrali u Lepetanima.

Stošići su se, prema onome što se moglo vidjeti na mjestu udesa, "Citroenom xsara" karavan (TV AD 503) kretali iz pravca Tivta prema Kotoru kada su, iz za sada još neutvrdjenih razloga, prešli na suprotnu kolovoznu traku i udarili u lijevi bok "BMW" karavan (TV AH 892) kojim se u suprotom smjeru kretao Penda.

Prvu pomoć povrijeđenima pružila je ekipa Hitne medicinske pomoći Tivat, a braća Stošić zadržana su na daljem liječenju u Osnovnoj bolnici u Kotoru.

Uviđaj na mjestu udesa napravila je ekipa saobraćajne policije Tivat, a zbog uvidjaja je na četrdesetak minuta bio obustavljen i saobraćaj na ovom dijelu Jadranske magistrale, kao i na trajektnoj liniji preko tjesnaca Verige jer su se na pristaništu u Lepetanima u jendom momentu nagomila vozila koja nisu mogla ići dalje prema Tivtu.

Bonus video: