U Baru ranjen bivši kuvar Muše Osmanagića

Marko Striković (39) iz Prijepolja, nastanjen u Baru zadobio je prostrelnu ranu potkoljenice, dok je Nemanja Milić (20) ustrijeljen u šaku
879 pregleda 37 komentar(a)
pucnjava Bar, Foto: Anto Baković
pucnjava Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 12.07.2012. 18:37h

Nepoznata osoba ispalila je nekoliko hitaca iz pištolja na dvojicu muškaraca u noći između utorka i srijede oko jedan sat poslije ponoći na parkingu ispred restorana "Savoja" u Ulici Jovana Tomaševića u Baru.

Marko Striković (39) iz Prijepolja, nastanjen u Baru zadobio je prostrelnu ranu potkoljenice, dok je Nemanja Milić (20) ustrijeljen u šaku. Oni su zbrinuti u barskoj bolnici i nakon ukazane pomoći pušteni na kućno liječenje.

Prema informacijama koje su “Vijesti” dobile iz policije u Baru, Striković i Milić su parkirali automobil na parkingu ispred restorana “Savoja”. Nakon toga, prošetali su centrom Bara, a pri povratku u automobil oko jedan čas poslije ponoći prišao im je nepoznati muškarac.

Prema izvoru “Vijesti” iz policije restoran “Savoja”, ispred kog se dogodila pucnjava u vlasništvu je Armina-Muše Osmanagića, koji se dovodi u vezu sa više krivičnih djela

On je, kaže nezvanično drugi izvor blizak istrazi, nosio periku a u trenutku napada sa dvojicom muškaraca bila je još jedna osoba, koja nije povrijeđena. Šta je povod napada na Milića i Strikovića juče nijesmo mogli saznati iz policije u Baru, jer su oštećeni bili rezervisani da saopšte policiji mogući razlog napada na njih, a kazali su i da ne poznaju napadača.

Prema nezvaničnim informacijama koje su “Vijesti” dobile, Striković se bavi izdavanjem apartmana u Baru i nije od ranije poznat policiji. Milić, takođe, nema dosije i trenutno nije radno angažovan.

Na osnovu informacija koje su “Vijesti” nezvanično dobile iz policije u Baru, ranjeni Milić radio je ranije kao kuvar u restoranu “Savoja”. Prema izvoru “Vijesti” iz policije restoran “Savoja”, ispred kog se dogodila pucnjava u vlasništvu je Armina-Muše Osmanagića, koji se dovodi u vezu sa više krivičnih djela. Osmanagić je saslušavan i u istrazi za ubistvo urednika „Dana” Duška Jovanovića.

U februaru ove godine protiv Osmanagića je podnesena krivična prijava zbog neovlašćenog organizovanja igara na sreću. Aparati za igre na sreću pronađeni su u četiri ugostiteljska objekta, od kojih su dva objekta „Paladium”, vlasništvo Osmanagića.

Policija je nakon provjera stavila katanac na ove klubove. Osmanagić je privođen 11. februara, kada je u njegovom automobilu, kod suvozača S. Đ. (21) iz Bara pronađen kokain.

Bonus video: