Mila Đurđević - Tajfun uhapšena zbog 16 krađa u Sutomoru i Budvi

Policija je od Đurđević prikupila obavještenja na okolnosti pomenutih događaja i dio ukradenih predmeta vratila vlasnicima
172 pregleda 0 komentar(a)
Bar, plaža, Foto: Anto Baković
Bar, plaža, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 10.07.2012. 20:03h

Lazarevčanka Mila Đurđević (45) zvana Tajfun uhapšena je na plaži u Sutomoru zbog ukupno 16 krađa na plažama u Sutomoru i Budvi.

Đurđević je u opštini Bar počinila deset krađa na plažama, a u Budvi je naknadno otkriveno da je kupače ojadila šest puta. Uhapšena je na plaži u Sutomoru dok je pokušavala da počini novu krađu.

“Policija je, postupajući po prijavama oštećenih preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krađa i ubrzo identifikovala M.Đ.”, piše u saopštenju Uprave policije.

Kako sumnjaju u policiji u Baru, krajem juna 2012. godine i u tekućem mjesecu, na području Sutomora Đurđević je počinila deset krađa. Ona je vrlo spretno koristeći nepažnju vlasnika otuđivala torbe u kojima se nalazila garderoba, novčanici sa novcem, ličnim dokumentima, bankovnim karticama i ključevima, kao i mobilni telefoni i drugi predmeti.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Baru. Policija je Đurđevićevu u zakonskom roku, predala Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, na dalju nadležnost.

Zamjenik osnovnog tužioca u Baru Milenko Magdelinić naredio je da se sprovede istraga. Policija je od Đurđević prikupila obavještenja na okolnosti pomenutih događaja i dio ukradenih predmeta vratila vlasnicima.

Bonus video: