Zagoričani pušteni: Šta će "dobrom momku" pištolj na bazenu?

Podgoričanka, čije je ime poznato redakciji, sinoć je “Vijestima” kazala da je bila na bazenu kada je Milić pištoljem prijetio svim prisutnima
654 pregleda 135 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2012. 07:58h

Zagoričani Radoslav - Gile Stanišić, Luka Milić, Dražen i Aleksandar Boričić i Nikola Marković, osumnjičeni da su prije dva dana nanijeli teške povrede Gojku Mijoviću i Zoran Vukčeviću, radnicima Sportskog centra "Morača", i posjetiocu bazena Ivanu Aligrudiću, juče su nakon saslušanja kod zamjenika osnovnog državnog tužioca Saše Čađenovića pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.

Čađenović je “Vijestima” kazao da se grupi momaka, koju je juče saslušavao, na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom. On je pojasnio da će se nakon preduzetih dokaznih radnji donijeti konačna odluka da li će protiv Zagoričana biti podignuta optužnica.

„Lezite da vas sve ne pobijem”

Podgoričanka, čije je ime poznato redakciji, sinoć je “Vijestima” kazala da je bila na bazenu kada je Milić pištoljem prijetio svim prisutnima.

“Bila sam u dijelu iza blagajne i čula sam da se nešto dešava. Ja sam izvukla iz bazena svog sina od sedam godina i sakrila ga između mene i ograde. Pet minuta nakon toga, valjda kada je napravio nered tamo, Luka Milić zaletio se na sve nas koji smo sjedjeli uz tu ogradu.

Vikao nam je lezite p***e pobiću vas sve i lezite da vas sve ne pobijem. Bio je u crnom šorcu i crnoj majici, mlatio je pištoljem ka svima nama”, kazala je ona.

Njen sin, ispričala je ona juče, preživio je šok, kao i većina djece koja su bila na bazenu, ali i ona sama.

“To nije bilo sve. On se poslije neka tri-četri minuta smirio. Povukli su ga ovi drugi momci, da bi, kada je krenuo da bježi prema svom autu, starom crvenom golfu, i kad je vidio nas uz ogradu, ponovo se zaletio sa istim tim pištoljem i ponovo mahao prema nama”, ispričala je ona.

Radošević: Nisu loši momci

Komentarišući to što se imenima takozvanog zagoričkog klana sve češće pune stupci crne hronike, predsjednik MZ Zagorič Boban Radošević, Televiziji “Vijesti” kazao je da nijje riječ o lošim momcima.

“Ja mislim da se samo radi o jednoj grupi malo jačih momaka, a nikako o nekakvim klanovima i mafijaškim organizacijama, jer to sigurno ti momci nijesu. Ti momci dolaze iz vrlo čestitih starozagoričkih porodica”, kazao je Radošević za kojeg sve češće tuče u kojima su akteri upravo ti momci nisu zabrinjavajuće.

“Za nas je to zabrinjavajuće isto kao da se dešavaju tuče na Koniku, Zabjelu ili Preko Morače. Isto toliko, ni manje ni više od toga”, kazao je Radošević, dodajući da se u komšiluku niko na njih ne žali.

Podgoričanku koja se javila “Vijestima” zanima kako se niko ne zapita što će momku pištolj na bazenu.

U štampanom izdanju čitajte:

  1. Kad je došla policija na mjesto događaja
  2. Šta je o incidentu imao da kaže Luka Milić

Galerija

Bonus video: