Zagoričani terorisali radnike i kupače

Teško povrijeđeni radnici SC "Morača" Gojko Mijović i Zoran Vukčević, i posjetilac bazena I. A.
188 pregleda 91 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2012. 07:18h

Gojko Mijović (21) i Zoran Vukčević (58), radnici Sportskog centra "Morača" i posjetilac bazena I.A. (31) teško su povrijeđeni juče, nešto prije 17 sati, kada ih je napala grupa mladića na ulazu u bazene Sportskog centra.

Iz Kliničkog centra Crne Gore “Vijestima” je sinoć saopšteno da su tri pacijenta zbrinuta u toj ustanovi “zbog povreda koje su im, prema izjavi povrijeđenih, nanijele druge osobe”.

"Pacijenti Z. V. i G. M. koji su primljeni u Urgentni centar zbog povreda glave nakon sprovedenih dijegnostičkih procedura i konsultativnih pregleda, otpušteni su na dalje kućno lijećenje. Kod pacijent I. A. došlo je do povrede ranije transplantirane rožnjače desnog oka, zbog čega je upućen na dalje liječenje na Kliniku "Milioš" u Beograd”, saopšteno je iz KC CG.

Vadili i pištolje

Zaposleni u SC “Morača” koje su “Vijesti” sinoć zatekle ispred bazena nisu htjeli zvanično da komentarišu incident u kojem su povrijeđene njihove kolege. Neki oh njih kazali su da su došli tek nakon tuče, a drugi su potvrdili nezvanične informacije da je bilo upotrebe vatrenog oružja. Oni su kazali i da ista grupa mladića, koja je brutalno pretukla njihove kolege, i jednog posjetioca, svakodnevno na bazenima pravi probleme.

Prema njihovim izjavama, riječ je o braći Stanišić iz Zagoriča, i njihovom društvu, a radnike su, navodno, napali jer ih nisu pustili da bez kupljene ulaznice uđu na bazen.

"Stanišići iz Zagoriča stalno prave probleme, policija ih privede i pusti, a onda opet dođu. Pretukli su blagajnika i kolegu koji radi na cijepanju karata. Nagrdili su ih, jednome su iscijepali usne, udarali su ih po licu, a za drugog kolegu smo mislili da će umrijeti kako je izgledao poslije njih", kazao je “Vijestima” jedan od zaposlenih.

Iz Uprave policije sinoć je saopšteno da su u tuči dva lica zadobila tešku, a jedno laku tjelesnu povredu.

"Službenici policije odmah su nakon saznanja o narušavanju javnog reda i mira izašli na lice mjesta i preduzeli zakonom predviđene mjere i aktivnosti u saradnji sa nadležnim tužiocem. Policija je kao moguće izvršioce identifikovala pet lica od kojih su dva privedena u službene prostorije. Službenici policije intenzivno tragaju za ostalim licima koja su učestvovala u narušavanju javnog reda i mira na bazenima Sportskog centra “Morača”’- piše u saopštenju UP.

U štampanom izdanju čitajte:

  • Ko su ostali napadači
  • Šta je zabilježeno na snimku sa nadzorne kamere
  • Kako je nastao haos na bazenu nakon tuče

Galerija

Bonus video: