Sutomore: Zatvoren kafić "Puki" zbog točenja alkohola maloljetnicima

"Akcijom je obuhvaćeno nekoliko ugostiteljskih objekta na području opštine Bar”, saopšteno je iz Uprave policije
174 pregleda 2 komentar(a)
alkohol, Foto: Shuterstock
alkohol, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 08.07.2012. 15:55h

Tržišna inspekcija zatvorila je kafić “Puki” u Sutomoru, a protiv vlasnika Zdravka Ostojića, će biti podnijeta prekršajna prijava, jer su u tom kafiću zatečena trojica maloljetnih turista koja su konzumirala alkoholna pića.

“Barska policija i Turistička inspekcija 7. i 8. jula realizovali su akciju Mladost, "Zabrana točenje alkohola maloljetnim licima" koja ima za cilj suzbijanje prodaje alkoholnih pića maloljetnim licima u ugostiteljskim objektima. Akcijom je obuhvaćeno nekoliko ugostiteljskih objekta na području opštine Bar”, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz barske policije rečeno je da će kontrole tokom turističke sezone biti pojačane, i da će se kažnjavati svi koji ne poštuju zabranu točenja maloljetnicima.

“Imali smo operativne podatke da se u sutomorskim kafićima već nekoliko noći, maloljetnicima toči alkohol, tačnije da su u u kafićima često maloljetna lica u alkoholisanom stanju. Napravili smo akciju širih razmjera, i u kafe baru “Puki” zatekli tri šesnaestogodišnjaka kako konzumiraju alkoholno piće. Sva trojica su u prisustvu roditelja, inspektoru za maloljetničku delikvenciju priznali da su konzumirali alkohol. Nastavićemo sa preduzimanjem ovakvih akcija, jer želimo da zaštitimo djecu”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz barske policije.

Bonus video: