Misteriozna smrt Natali Vud

Prema poslednjem istraživanju, u zvaničnoj dokumentaciji stoji kako se iznenadna smrt holivudske glumice ne smatra nesrećnim slučajem, već su okolnosti smrti nerazjašnjene
96 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 08.07.2012. 14:57h

Prema najnovijim saznanjima policije, smrt glumice Natali Vud nije sasvim razjašnjena.

Zpravo, dokumentacija o smrti izmjenjena je naknadno, a članovi porodice legendarne glumice izjavili su kako je do promjene došlo nakon što se utvrdilo kako je Natali imala modrice po cijelom tjelu.

Kako prenose mediji, povrede koje je imala nije mogla da zadobije tokom davljenja, koje se do sada spominjalo kao jedini zvanični uzrok smrti, tako da je ta čitava teorija pod znakom pitanja.

Natali Vud se udavila 29. novembra 1981. godine, ali do današnjeg dana nikome nije poznato kako je glumica pala u vodu i šta se zapravo dogodilo.

Uz to, zanimljivo je da je za života, Natali javno govorila o svom strahu od duboke vode, pa javnosti nije bilo jasno ni kako je uopšte vikend za Dan zahvalnosti provela na brodu na pučini.

Natali je bila na brodu sa suprugom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom.

Ono što je poznato od tog dana je da je troje glumaca konzumiralo alkohol i ubrzo je zatim i izbila i svađa.

Voken je navodno otišao u krevet, a sutradan ujutru mu je Vagner rekao da Natali nije došla na spavanje.

Njeno tijelo pronađeno je nekoliko kilometara dalje, a uzrok smrti bilo je davljenje. Prema navodima istrage, nakon svađe Vagnera i Vokera, suprug Natali Vud je otišao u potragu za njom, pošto je primjetio da nedostaje gumeni čamac za spašavanje.

Istraga o smrti će se nastaviti u potrazi za novim dokazima.

Bonus video: