Podgoričanke osumnjičene za krađu u cetinjskom butiku

Policija je po prijavi krađe na pumpi u tom gradu zaustavila automobil sa robom koja je, kako se sumnja, ukradena
110 pregleda 6 komentar(a)
Cetinje, Foto: Shutterstock
Cetinje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.06.2018. 12:35h

Cetinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Podgoričanki A.L. (34) i D.V. (37) koje sumnjiče za krađu u butiku "Egzit" na Cetinju, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je po prijavi krađe na pumpi zaustavila automobil u kojem se, osim dvije osumnjičene, nalazio Podgoričanin B.B. (33), a u vozilu su nađene stvari koje su, kako se sumnja, ukradene iz pomenutog butika.

"Naime, Dežurna služba OB Cetinje je juče, 31.05.2018. godine oko 19,00 časova, obaviještena telefonskim putem da je izvršena krađa u butiku „Egzit“ u Cetinju, i to od strane dva nepoznata ženska lica. Preduzimajući operativne i druge mjere i radnje, službenici OB Cetinje su na benzinskoj stanici „Petrol” u Cetinju, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela i prijavljivanja ovog djela, zaustavili pmv marke „Renault Clio”, zelene boje, u kojem su se nalazila tri lica – dva ženska lica A.L. (34) i D.V. (37) i muško lice B.B. (33) iz Podgorice. Kod njih su pronađene stvari koje su, sumnja se, otuđene iz navedenog butika.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je kvalifikovao krivično djelo i izjasnio se da se protiv D.V. i A.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da su počinile krivično djelo krađa.

Ukradene stvari će biti vraćene vlasniku.

Bonus video: