Doživite ljetnji seksualni vatromet

13 komentar(a)
Ažurirano: 06.07.2012. 11:18h

Ključna stvar za odličan seks u bazenu je da budete malo nagnuti, držeći se za nešto radi ravnoteže, sa guzom i nogama u vodi. Nek muškarac stane iza vas, pomjeri donji dio vašeg kupaćeg u stranu i uđe u vas dok se drži za vaš struk kao potporu.

Ako nemate privilegiju da budete zaista izolovani, probajte dok se kupate noću.

Najbolji seks kad ste izgoreli na suncu

Dobra, stara 69-ka je poza u kojoj ćete najbolje spriječiti da vam se izgorela koža međusobno trlja. Mada ćete i tu malo morati da se potrudite da izbjegnete bol - ne dozvolite da vaše tijelo dodiruje njegovo ničim drugim sem ustima i možda rukama ako je neophodno, piše Glamour, a prenosi Smedia.

Najbolji seks prije roštilja

Prije nego što se opteretite od pljeskavice i piva, uposlite se malo na brzinu. Potpuno preskočite predigru i požurite (imate planove, na kraju krajeva).

Kada završite pomozite jedno drugom sa nanošenjem zaštitne kreme za sunce. To će biti senzualan način da se spremite za ostatak dana i oboje ćete misliti na to šta ste radili kada je budete nanosili kasnije.

Najbolji seks na pijesku

Seks na plaži je tip seksa koji svaka žena treba da proba bar jednom u životu. Jednostavno ima nešto romantično i rizično u vezi njega. Da biste ga uradili kako treba, probajte ga na peškiru pod zvijezdama kada nema nikog na plaži.

Najbolji seks za vrijeme ljetnjih oluja

Za kišne dane definitivno ostavite malo kreativnije poze. Na primjer, lezite na leđa i spojite kolena i stopala zajedno. Muškarac treba da je iznad vas, sa licem kod vaših stopala. Dok je u vama svo vrijeme, nek pomjera vaša koljena i stopala sa lijevog na desno, kao da zavće šraf. Ako uđe dovoljno duboko, osjetićete čisto ludilo.

Bonus video: