Braća pretučena, optužuju gazdu kafića i obezbjeđenje

Dejan je, tvrdi on, pretučen, kada je prišao da pita u čemu je problem, jer je vidio da radnici obezbjeđenja njegovog brata “drže za vrat” i guraju ga
211 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Ivović, Srđan Ivović, Foto: Slavica Kosić
Dejan Ivović, Srđan Ivović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 06.07.2012. 16:44h

Braća Dejan i Srđan Ivović tvrde da su ih prije dvije noći, bez razloga, brutalno pretukli vlasnik i obezbjeđenje hercegnovskog kafića People's.

Vlasnik kafića Časlav Čvorović tvrdi da nije učestvovao u tuči, već da je samo smirivao situaciju i da se Srđan Ivović i ranije nedolično ponašao u njegovom kafiću.

Dejan je “Vijestima” ispričao da je te večeri došao u People's sa društvom, da im je prišao njegov brat Srđan koji je već bio u tom kafiću i da je problem nastao kad se Srđan vraćao za svoj sto.

“Kada smo se vraćali za naš sto, nenamjerno, u prolazu došlo je do guranja, nakon čega su odmah reagovali radnici obezbjeđenja. Jedan od njih počeo je da zavrće ruku mom drugu. Ja sam tražio da ga pusti jer mu je ruka nedavno lomljena i još u njoj ima šinu”, ispričao je Srđan.

On tvrdi da je radnik obezbjeđenja nakon toga brutalnije zavrnuo ruku njegovom drugu, a da su ih potom ostali iz obezbjeđenja krenuli izbacivati iz lokala.

"Ni na koga ni ruku nisam digao"

Dejan je, tvrdi on, pretučen, kada je prišao da pita u čemu je problem, jer je vidio da radnici obezbjeđenja njegovog brata “drže za vrat” i guraju ga.

”Čim sam prišao, dobio sam udarac šakom, nakon toga prišli su gazda i još nekoliko ljudi i počeli da me tuku, iako sam samo htio da znam zašto su tukli mog brata. Ni na koga ni ruku nisam digao”, ispričao je Dejan.

Dejan tvrdi da je u tuči zadobio povrede glave, da mu je slomljen nos, povrijeđen dio oko oka.

“Čuli smo da neki radnici iz obezbjeđenja rade i u policiji, pa sumnjamo u ostvarenje pravde"

”Tukli su me i dok sam bio na podu, jedva sam se otrgao i pozvao policiju koja je stigla veoma brzo. Pozvali su nas u Centar bezbjednosti da damo izjavu, ali nismo davali izjave, jer su nas zbog povreda odmah prebacili u bolnicu Meljine, gdje ćemo ostati i danas”, kazao je Dejan.

Njih dvojica “skeptični” su kada je riječ o pravdi, ali će pokrenuti tužbu protiv svih koji su ih pretukli.

“Čuli smo da neki radnici iz obezbjeđenja rade i u policiji, pa sumnjamo u ostvarenje pravde. Ipak, tužićemo one koji su nas pretukli, a kako nemamo puno povjerenja u pravdu želimo da bar javnost zna za ovaj slučaj. Nikada nismo imali problema sa zakonom, ne znam ni da li sam ikada dobio prijavu zbog prebrze vožnje”, kazao je Dejan Ivović.

Časlav Čvorović tvrdi da su se Srđan i njegovo društvo već dva puta nedolično ponašali i da su prošlog vikenda zbog toga izbačeni iz kafića.

“Nisam učestvovao u tuči, već samo pokušao da pomognem svojim ljudima iz obezbjeđenja da što brže i bezbjednije po sve, vrate mir i red u objektu. I ja sam zadobio prelom ruke zbog čega ću morati duže vrijeme da nosim gips. Žao mi je zbog nemilog incidenta, juče sam braću Ivović posjetio u bolnici”, kazao je Čvorović.

Bonus video: