Kejt Vinslet: Imam celulit, a i grudi mi više nijesu lijepe

101 pregleda 7 komentar(a)
Kejt Vinslet, Foto: Celebrityrush.com
Kejt Vinslet, Foto: Celebrityrush.com
Ažurirano: 04.07.2012. 12:25h

Slavna glumica Kejt Vinslet, koja je svjetsku slavu stekla ulogom u filmu “Titanik”, iskreno je za The Sun progovorila o svom izgledu.

Iako je mnogi smatraju rasnom ljepoticom koju krase savršene obline, Kejt tvrdi kako njene grudi nisu savršene, te kako vodi bitku sa celulitom.

Sama Kejt Vinslet o svom izgledu kaže kako su njene grudi daleko od savršenih, te da kao i mnoge žene, vodi bitku sa celulitom, ali dodaje kako joj je drago što se na ekranu skinula i tako pružila dobar i pozitivan primjer drugim ženama, piše Female First.

Tridesetšestogodišnja glumica kaže kako pati od istih problema kao i svaka žena njenih godina; to uključuje grudi koje više i nisu tako čvrste i sve češću pojavu celulita.

Ali uprkos tome, Kejt kaže kako je srećna što se u filmovima pojavljivala gola, jer smatra kako bi njene nesavršenosti trebalo da inspirišu druge.

U intervjuu za The Sun Kejt je rekla: “Izgledam kao i osobe koje svakodnevno susrijećete na ulici. Nemam savršene grudi, imam celulit i imam obline. Nadam se da to ohrabruje i druge žene, a upravo je to jedan od razloga zašto sam se skinula u filmu", prenosi Tportal.

Zvijezda “Titanika”, koja se trenutno viđa sa biznismenom Nedom Roknrolom, kaže kako je kao tinejdžerka bila punašna i da je smatrala da kao odrasla žena neće izgledati lijepo, ali sada se i više nego dobro osjeća u vlastitoj koži.

“Puno manje me zabrinjava izgled i puno sam samouvjerenija, mislim da je to povezano s godinama”, rekla je Kejt i dodala: “Sjećam se da kada sam imala 21 godinu, mislila sam da ću u tridesetima imati obješene grudi i lošu kosu. Kada sam bila mlađa, tridesete su mi izgledale kao da si jako star. Ali sada se osjećam zaista jakom, mislim da sam u dobroj formi i osjećam se dobro u vlastitoj koži, više nego ikada prije”.

Bonus video: