Femić treći na Prvenstvu Evrope

Ivan Femić osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rvačkim neolimpijskim disciplinama u miješanim borilačkim vještinama (MMA) u kategoriji do 100 kilograma.
287 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2012. 12:27h

Nikšićanin Ivan Femić osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rvačkim neolimpijskim disciplinama u miješanim borilačkim vještinama (MMA) u kategoriji do 100 kilograma.

Iz Rvačkog saveza Crne Gore saopšteno je da je na prvenstvu koje je održano u Briselu reprezentacija Crne Gore učestvovala sa četiri takmičara u disciplinama Graplin, Brazilska Džiu Džitsa (BJJ) i MMA.

U Grappling-u i MMA, Crnu Goru je predstavljao Femić u kategoriji do 100 kilograma, a u BJJ-u takmičari su bili Marko Jokmanović do 77 kilograma, Srđan Bošković do 84 i Ivan Čelebić do 100 kilograma, svi iz Podgorice.

"Takmičari su se istinski zalagali i pokazali veliku borbenu želju za pobjedom, ali u Grapling-u i BJJ nijesu ušli u tri najbolja jer je konkurencija bila teška i sastavljena od vrhunskih majstora među kojima su bili i prošlogodišnji prvaci svijeta", kaže se u saopštenju.

Bonus video: