Zamjenik direktora ga tukao pred gostima hotela?

Mladić tvrdi da ga je u predjelu glave dva puta udario Leonard Paljoka, zbog čega je kratko bio u nesvijesti
174 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2012. 20:18h

Ulcinjanin Almir Murtović (25) pretučen je preksinoć oko 21 sat na radnom mjestu u hotelu Otrant, naočigled pedesetak gostiju hotela.

Mladić tvrdi da ga je u predjelu glave dva puta udario zamjenik direktora i njegov nadređeni Leonard Paljoka, zbog čega je, kako navodi, kratko bio u nesvijesti.

“Udario me bez razloga, ponizio me pred svima, bilo je tu i mojih Ulcinjana”, drhtavom glasom juče je Murtović, student treće godine fakulteta na kriminalistici, objšnjavao novinaru “Vijesti” kako je došlo do incidenta.

Prema njegovim riječima, sve je počelo pred kraj radnog vremena, kada je na bazenu, gdje radi kao redar i spasilac, ugledao Leonarda i prišao mu.

“Oni su zakupci našeg lokala u centru grada i zamolio sam ga pođe do mog oca i strica i podmiri neka privatna dugovanja i dugovanja za struju i vodu u butiku. On je valjda pošao kući ali nije našao nikog i vratio se na bazen. Pozvao me da dođem, a kad sam mu prišao udario me dva puta u glavu pred svim gostima. Pao sam u nesvijest”, pričao je mladić, navodeći da mu se nikad u životu tako nešto nije dogodilo.

“Nakon pola minuta, došao sam k sebi. On je i dalje vikao na mene - govoreći mi da ja ne znam ko je on u gradu i da ako mu još jednom pomenem dugovanja - ima da te nema. Nekako su me doveli do recepcije, odakle sam pozvao policiju”, kazao je Murtović.

Objasnio je da ga je tada u kancelariju pozvao Leonardov brat Edmond, direktor hotela.

“Govorio mi je da ne prijavljujem policiji i da ćemo sve to lijepo riješiti. U međuvremenu, policija je došla i vjerovatno pošla, jer kad sam izašao iz kancelarije, nije bilo nikog. Tada sam pošao u policiju i prijavio sve”, ispričao je Murtović.

Sprema mu se otkaz?

Napomenuo je da su kasnije kući kod njega došli rođaci braće Paljoka i podmirili dugove. Ne zna, tvrdi, da li će ostati na poslu.

“Rekli su mi da ću ako odemo na sud, a hoćemo, dobiti otkaz. Vidjećemo kako će to da izvedu i iz kojih razloga, jer na svoj račun imam samo pohvale svih koji se kupaju u hotelskom bazenu”, kazao je Murtović.

On je pokazao izvještaj iz ulcinjskog Doma zdravlja, gdje su konstatovane lakše povrede. Najavio je da će angažovati advokata i pravdu potražiti na sudu.

“Vijestima” je u Hitnoj pomoći potvrđeno da je mladić još na ispitivanju.

"Vidjećemo kako će to da izvedu i iz kojih razloga, jer na svoj račun imam samo pohvale svih koji se kupaju u hotelskom bazenu”

Direktor Otranta Edmond Paljoka potvrdio je da se incident dogodio u hotelu, ali nije mogao ni da potvrdi, ni da negira da je njegov brat udarao Murtovića.

“Ne znam šta se dogodilo među njima, ali znam da sam poslije nekoliko minuta razgovarao u svojoj kancelariji sa Murtovićem i izvinio mu se ukoliko je doživio neprijatnost. Dao sam mu slobodne dane i razgovaraćemo opet kad se sve smiri”, kazao je Paljoka.

Tvrdi da njegov brat nije nikakav direktor, niti šef, već u hotel dođe povremeno da mu pomogne.

“Leonardo nije zaposlen u hotelu i zaista ne znam šta se desilo. Neprijatno mi je i ne svojom krivicom, doveden sam u nezavidan položaj”, kazao je Paljoka.

Galerija

Bonus video: