Obijali po cetinjskim kućama

Policija je uhapsila dvojicu državljana Srbije, a za trećim još uvijek traga, jer su, kako se navodi u zvaničnom saopštenju Uprave policije, obijali kuće u selu Dujeva
9 komentar(a)
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Ažurirano: 03.07.2012. 19:02h

Mladići R.R. (18) iz Subotice i B.J. (19) iz Dečana uhapšeni su danas, dok se za trećim licem I.A (20) još uvijek traga. Oni su, kako se navodi u zvaničnom saopštenju Uprave policije obijali kuće u selu Dujeva, kod Cetinja.

Vjeruje se da su osumnjičeni juče, u popodnevnim časovima stigli u selo Dujeva, nakon čega su upotrebom fizičke snage i podesnog sredstva obili ulazna vrata nekih porodičnih kuća.

Oni su otuđili više komada namještaja, slika i drugih predmeta, koje su zatim utovarili u metalnu prikolicu koja je bila prikačena za njihovo vozilo.

Zahvaljujući blagovremenom obavještenju mještana sela Dujeva, policijski službenici Ispostave Cetinje su ubrzo nakon izvršenja krivičnog djela zaustavili pomenuto motorno vozilo.

Oni su potom lišili slobode i u Ispostavu Cetinje zajedno sa vozilom priveli dvojicu mladića, dok se I.A. prethodno, prije zaustavljanja, udaljio u nepoznatom pravcu i trenutno se nalazi u bjekstvu.

Privremeno oduzete predmete koji su se nalazili u metalnoj prikolici policijski službenici će vratiti oštećenim vlasnicima, dok se istovremeno nastavlja istraga u cilju provjera da li su navedena lica izvršila još neka krivična djela na području Riječke nahije.

Bonus video: