Tivat: Pajserom obio hram, pa ukrao novac i brojanice?

Od osumnjičenog Ž.J. je u prostorijama Ispostave Tivat uzeta izjava, a poseban izvještaj protiv njega nadležnom tužiocu je procesuiran
76 pregleda 1 komentar(a)
hram Svetog Save, Tivat, Foto: Uprava policije
hram Svetog Save, Tivat, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 03.07.2012. 16:23h

Službenici Ispostave policije Tivat rasvijetlili su tešku krađu, počinjenu u decembru 2011. godine na štetu pravoslavnog Hrama „Sveti Sava“ u Tivtu i, s tim u vezi, Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv Ž.J. (27) iz Kotora.

Policijske mjere i radnje ukazuju da je Ž.J, u noći između 15. i 16. decembra 2012. godine, upotrebom pajsera obio drvena dvokrilna ulazna vrata pomenutog hrama, a zatim ušao u unutrašnjost, odakle je, nakon premetačine, ukrao novac koji je tamo zatekao i veću količinu brojanica, nakon čega se udaljio.

On je zatim, kako piše u saopštenju Uprave policije, pajser ostavio na stolu, mjestu predviđenom za skupljanje priloga građana za hram.

Od osumnjičenog Ž.J. je u prostorijama Ispostave Tivat uzeta izjava, a poseban izvještaj protiv njega nadležnom tužiocu je procesuiran u redovnom postupku.

Bonus video: