Bar: Došla sa djecom na plažu pa ukrala torbicu

Osumnjičena da je ukrala torbicu u kojoj su se nalazila dokumenta, bankovne kartice, ključevi od vozila i stana, mobilni telefon i 200 eura
17 komentar(a)
plaža, Bar, Foto: Anto Baković
plaža, Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 02.07.2012. 19:07h

Policija je u Baru uhapsila Ružicu Rakić (40) iz Zrenjanina zbog sumnje da je na plaži u Šušanju Podgoričaninu Acu Barjaktareviću ukrala torbicu.

Policija sumnja da je Rakić 1. jula oko 11.30 časova, dok se Barjaktarević kupao u moru, ukrala njegovu torbicu u kojoj su se nalazili lična dokumenta, bankovne kartice, ključevi od vozila i od stana, mobilni telefon vrijedan oko 150 eura i novac u iznosu od 200 eura.

Prema informacijama “Vijesti”, ona je na plažu došla sa dvoje djece koje je poslala da se kupaju, dok je, navodno, ostala da traži mjesto na plaži. Kada je primijetila torbicu, prebacila je peškir preko nje, i nakon nekoliko trenutaka udaljila se sa ukradenom torbicom koju je sakrila u obližnjem žbunju.

“Nakon što je Barjaktarević primijetio da su mu stvari nestale, o tome je obavijestio policiju, koja je ubrzo identifikovala i pronašla osumnjičenu. Kod osumnjičene su pronađene sve ukradene stvari i novac i vraćene Barjaktareviću”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičena Rakić je uz poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, predata nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo krađa.

Policija je apelovala na građane i turiste da, kada idu na plažu, sa sobom ne nose dragocjene i vrijedne stvari i veću sumu novca, već da ponesu samo najneophodnije, te da stvari na plaži ne ostavljaju bez njihovog ili nadzora lica koja su sa njima u društvu.

Bonus video: