Jovović: Mugoša je kukavica

Fotoreporter "Vijesti", Boris Pejović, je danas svjedočio i ponovio da Jovović nikoga nije udario te da se nije ni branio
75 pregleda 43 komentar(a)
Ažurirano: 02.07.2012. 15:13h

Glavni i odgovorni urednik ND "Vijesti", Mihailo Jovović je kazao da odbijanje gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše da svjedoči pokazuje o kakvom se čovjeku radi.

Mugoša je iskoristio zakonsko pravo da ne svjedoči, jer je optužen bliski član njegove familije.

"Gradonačelnik je u stvari kukavica koji ne smije da izađe pred sud i da kaže to što treba da kaže", rekao je Jovović, optužujući Mugošu da je "on sve ovo zamjesio i ostavio svog sina da sjedi na optuženičkoj klupi".

Advokat Jovovića, Goran Rodić, je rekao da očekuje da Jovović bude oslobođen, da bi se tako zaboravilo na sve propuste u slučaju.

TV Vijesti, Svetlana Đokić

Fotoreporter "Vijesti", Boris Pejović, je danas svjedočio i ponovio da Jovović nikoga nije udario te da se nije ni branio, i da je Miljan Mugoša uperio pištolj u Jovovića-

Mugoša: Ne opštim sa mafijom

"Ne opštim sa mafijom", kratko je odgovorio gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša na pokušaj novinara TV Vijesti da od njega dobije komentar nakon što je izašao sa današnjeg suđenja glavnom i odgovornom uredniku "Vijesti" i Mugošinom sinu Miljanu.

Miomir Mugoša je na današnje suđenje došao na sporedni ulaz, kako bi izbjegao brojne novinarske ekipe ispred Osnovnog suda u Podgorici. Isto tako je i napustio zgradu.

Prema optužnici koju zastupa zamjenik Osnovnog podgoričkog tužioca, Miljan Mugoša je optužen zbog nanošenja teške tjelesne povrede Jovoviću, u vidu pucanja bubne opne, a Jovović se tereti da je nanio lakšu tjelesnu povredu Mugošinom vozaču Draganu Radonjiću.

Mugošin vozač: Cijela situacija izgledala kao klasična sačekuša >>>

Miljan Mugoša, je početko maja priznao krivično djelo za nanošenje teške tjelesne povrede glavnom i odgovornom uredniku "Vijesti" Mihailu Jovoviću, saopštavajući da da je istina da ga je 5. avgusta, 2009. godine na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog ošamario.

Na pitanje sudije zašto je promijenio iskaz, jer je u istrazi tvrdio da to nije uradio, Miljan Mugoša je kazao da ga je novi advokat podučio da treba da se brani istinom. On je kazao da ga je prethodni advokat podučavao drugačije i da je zato pred policijom i u istrazi negirao da je udario Jovovića.

Galerija

Bonus video: