Zlatičanin: Volio bih da se borim sa Beltranom

Nekadašnji šampion svijeta u lakoj kategoriji, u WBC verziji, vjeruje da će se izboriti za novu šansu, nakon što je u januaru prošle godine poražen od Majkija Garsije
97 pregleda 2 komentar(a)
Dejan Zlatičanin, Foto: Http://www.premierboxingchampions.com
Dejan Zlatičanin, Foto: Http://www.premierboxingchampions.com
Ažurirano: 31.05.2018. 14:41h

Dejan Zlatičanin boriće se 21. juna protiv Meksikanca Roberta Ramiresa u Njujorku u meču koji bi trebalo da bude uvod za novi napad na titulu.

Nekadašnji šampion svijeta u lakoj kategoriji, u WBC verziji, vjeruje da će se izboriti za novu šansu, nakon što je u januaru prošle godine poražen od Majkija Garsije.

"Želim da pokažem da te večeri u MGM areni nije bio pravi Dejan. Ne znam šta se dogodilo. Da ponovo mogu da se borim sa njim, bilo bi drugačije", kazao je Zlatičanin američkim medijima.

U povratničkoj borbi u decembru lagano je savladao Evinsona Ereru, ali je Ramires opasniji protivnik.

Crnogorski "Dinamit" vjeruje da će preskočiti i ovu prepreku, a zatim bi želio da se bori sa šampionom u WBO federaciji, Rejmundom Beltranom.

Meksikanac je trebalo da se sastane sa Vasilom Lomačenkom 22. avgusta u meču za ujedinjenje WBC i WBO titula, ali je sjajni Ukrajinac morao da ide na operaciju.

"To je moja želja, ali mislim da Bob Arum (Beltranov promoter) neće dozvoliti Beltranu da se bori sa mnom", kazao je Zlatičanin.

Bonus video: