Milena Đergović: Najbolje se osjećam u spavaćici i kupaćem

"Omiljeni modni detalj su moji zubi! Ne izlaze iz mode i slažu se uz sve, a i razoružavaju", kaže Milena
344 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2012. 08:46h

Tri kozmetička preparata koja se uvijek nalaze u Vašem neseseru su?

Dezodorans, parfem i mlijeko za tijelo.

Koliko se šminkate privatno?

Kod mene vise ni ne postoji privatno, jer svakodnevno snimam ili se nalazim sa saradnicima na ozbiljnim sastancima, tako da je obavezan barem puder, rumenilo, maskara, alajner i sjaj za usne. Naravno, da se ja pitam, trunku šminke nikada ne bih stavila na sebe, jer me mrzi da se non stop šminkam, ali red je red.

Da li za njegu tijela pravite domaće maske ili se prije opredjeljujete za kupovne preparate?

Sve što mogu kupujem, jer nemam vremena za pravljenje bilo čega, mada srećom sada u prodaji postoji dosta organskih proizvoda koje konzumiram.

Za koji kozmetički preparat ne žalite da izdvojite novac, bez obzira koliko košta?

Svakako parfem jer bez dobrog parfema bukvalno ne bih umjela da funkcionisem, ali i za malo luksuznije preparate za održavanje kose, jer je kosa moj zaštitni znak, a mučim je svakodnevno feniranjima i uvijanjima.

Vaš omiljeni parfem je?

Svaki cvetni, sladunjavi, a ipak sa nekom težinom koja je teško objašnjiva riječima, a asocira na luksuz. To bi za ovo ljeto bio Šanel Fres.

Vaša omiljena dnevna odjevna kombinacija je?

Široka majica koja toliko pada da otkriva ramena, šorts i espadrile.

Večernja?

Ista kao dnevna, samo bih obula štikle!

Najbolje se osjećaš u?

Spavaćici i kupaćem kostimu.

Najbolji način za održavanje vitke linije je?

Kada genetika radi za vas, a vi samo kulirate, kao ja! Mada, šetnja, tečnost i zabava sa dobrim društvom čuda čine. Samo no stres!

Omiljeni modni detalj je?

Su moji zubi! Ne izlaze iz mode i slažu se uz sve, a i razoružavaju.

Najbolji savjet za naše čitateljke kada je riječ o njezi?

Skupo ne znači da je kvalitetno. Neinteligentno je davati stotine eura za kreme, kada ih u apoteci naprave za sitne pare, a efekat je neuporedivo bolji. Naravno, skoro sve tretmane koji se nude po salonima svaka prosječna žena može sama da uradi kod kuće. Sramota je da ne nauči i ne umije, pa da zavisi od drugih.

Koja je najveća suma koju ste izdvojili tokom šopinga?

Nijesam od onih žena koje daju velike novce za jedan odjevni predmet, ali znam da odem i kupim brdo stvari, koje ne koštaju puno, ali se račun nagomila. Recimo da sam nedavno, zbog sestrine svadbe, potrošila za dan oko 1000 eura, ali to je stvarno bila izuzetna situacija.

Najskuplji odjevni predmet u Vašem plakaru je … i koštao je…?

Kod mene je najskuplja obuća, skoro sve je “riplej” i za zimu i za ljeto. Imam i par večernjih, ekskluzivnih haljina i bundu od zeca. Nijesu to neki strašni novci. Ostalo je sve primjereno vremenu u kojem živimo.

Galerija

Bonus video: