U 30 sabraćajnih nesreća poginula jedna osoba

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 376 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeta 71 prekršajna prijava
0 komentar(a)
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.06.2012. 08:22h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 30 saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je poginula, pet ih je povrijeđeno teže i dvije lakše.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 376 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeta 71 prekršajna prijava.

Policija je oduzela 58 vozačkih dozvola i par registarskih tablica.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a iz Auto-moto saveza Crne Gore savjetuju da se zbog visokih temperatura, izbjegava putovanje u najtoplijem dijelu dana.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz moguće kraće prekide, ne duže od deset minuta.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na magistralnom putu M-2 Rožaje - Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaškovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na dionici starog puta Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame saobraćaj je zatvoren za sve vrste motornih vozila, zbog proširenja puta.

Na magistralnom putu Podgorica -Božaj zbog izgradnje cjevovoda za vodosnadbijevanje južne Malesije postavljena je privremena saobracajna

signalizacija, pa je saobraćaj usporen.

Bonus video: