Osumnjičeni za cijepanje crnogorske zastave

Sumnja se da je O.Ć. (16) neovlašćeno skinuo crnogorsku zastavu sa škole i bacio je na plato koji se nalazi ispred i da su je N.M. (20) i I.N. (17) potom pocijepali
360 pregleda 128 komentar(a)
Crna Gora, zastava, Foto: Flickr
Crna Gora, zastava, Foto: Flickr
Ažurirano: 26.06.2012. 13:49h

Danilovgradska policija podnijela je zahtjev za pokretanje prekrašajnog postupka protvi O.Ć. (16), N.M. (20) i I.N. (17) iz Danilovgrada, zbog sumnje da su neovlašćeno skinuli i pocijepali državnu zastavu Crne Gore.

Iz policije saopšteno da je uprava Osnovne škole "Njegoš" u Spužu 21. juna, ispotavi Danilovgrad prijavila da je sa škole, sa prednje strane, skinuta i pocijepana crnogorska zastava.

"Odmah po prijavi, policijski službenici su preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, na osnovu kojih su došli do sumnje da su tri mladića dan ranije, oko 21.30 časova, počinila navedeni delikt", navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je O.Ć. neovlašćeno skinuo crnogorsku zastavu sa škole i bacio je na plato koji se nalazi ispred i da su je N.M. i I.N. potom pocijepali.

O događaju je upoznat Osnovni državni tužilac u Podgorici.

"Osumnjičeni su, nakon prikupljenih obavještenja u prisustvu roditelja dva od tri osumnjičena s obzirom da su ta dva lica maloljetna, predata Područnom organu za prekršaje, zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju.

Bonus video: