Uhapšeni akteri grupne tuče u Budvi

P.N. (24) iz Budve, S.S. (24) iz Beograda, D.B. (29) iz Budve i D.D. (31) iz Pančeva su uz krivičnu prijavu, predati Zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Kotoru, na dalju nadležnost
146 pregleda 5 komentar(a)
Budva, gradnja, Foto: Vuk Lajović
Budva, gradnja, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 26.06.2012. 13:40h

Budvanska policija uhapsila je i podnijela krivične prijave protiv P.N. (24) iz Budve, zbog sumnje, da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda, S.S. (24) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda, D.B. (29) iz Budve i D.D. (31) iz Pančeva, zbog sumnje, da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči.

"Pomenuta lica su, kako se sumnja su 25. juna u ranim jutarnjim časovima, na šetalištu u Budvi, učestvovala u fizičkom obračunu, kojom prilikom je P.N., sumnja se, zadao više udaraca zatvorenom šakom u predjelu glave i tijela M.J. iz Pančeva, nakon čega mu je, sumnja se, zubima otkinuo dio desne ušne školjke. Policija je došla do sumnje da je S.S. izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda, na štetu D.B., na način što je, prilikom pomenutog fizičkog obračuna, pogodio D.B. aktiviranom navijačkom bakljom u predjelu donjeg desnog dijela leđa", navodi se u saopštenju Uprave policije.

D.B. i D.D. su, kako se sumnja, izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči, na način što su u pomentom fizičkom obračunu razmjenili više udaraca nogama i zatvorenim šakama.

O događaju policija je obavijestila Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Ubrzo, nakon tuče, kako je saopšteno, policija je identifikovala pronašla i uhapsila P.N., S.S., D.B. i D.D.

Policija je prikupila obavještenja na okolnosti događaja.

P.N., S.S., D.B. i D.D. su u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, predati Zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Kotoru, na dalju nadležnost.

Bonus video: