Nikšićani ukrali metalne djelove iz željezničkog magacina?

Predmeti su vraćeni Željeznici, koja ovah dana ima dosta problema jer se dešavaju krađe bakra na pruzi
2 komentar(a)
Ažurirano: 26.06.2012. 11:42h

Policijski službenici PJ Nikšić uhapsili su V.R. (26) i N.Š. (20), obojica iz Nikšića, pod sumnjom da su 25. juna iz magacina koji se nalazi u blizini kolosjeka na Željezničkoj stanici u tom gradu otuđili izvjesnu količinu metalnih djelova koji se montiraju na kolosjek.

„Obojica su u toku kriminalističke obrade priznali izvršenje krivičnog djela, nakon čega su lišeni slobode i uz krivičnu prijavu sprovedeni zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, koji im je nakon saslušanja odredio zadržavanje u službenim prostorijama PJ Nikšić“, navodi se u saopštenju policije.

Policijski službenici su pronašli otuđene stvari i predmete koji su se nalazili u magacinu sa kojeg su osumnjičeni odvalili dva katanca.

Predmeti su vraćeni Željeznici, koja ovah dana ima dosta problema jer se dešavaju krađe bakra kako na dijelu pruge Nikšić-Podgorica, tako i na dionici od Bara prema Vrbnici.

Zbog toga je direktor Željezničke infrastrukture Zarija Franovića urgirao kod direktora Uprave policije da kao preventivnu mjeru izvrše kontrolu tzv. otkupnih centara za bakar i vide da li bakar sa pruga tamo završava.

Bonus video: