Raičevićevi prijatelji kažu da nije imao veze sa kriminalnim poslovima

C-4 eksploziv je velike razorne moći koji se koristi u vojne svrhe i nije dostupan u slobodnoj prodaji,
7 komentar(a)
Boško Raičević bomba, Foto: Blic.rs
Boško Raičević bomba, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 25.06.2012. 07:10h

Boško Raičević (42), porijeklom iz Crne Gore, raznijet je plastičnim eksplozivom C-4, za koji se pretpostavlja da potiče iz Hrvatske, piše "Blic".

"Blic" se poziva na izvore bliske istrazi, koji tvrde da je izvjesna količina tog eksploziva prije oko godinu dana transportovana iz Hrvatske u Italiju, a da je onda završila u crnogorskom podzemlju.

"Prema prvim indicijama, vjeruje se da je Raičević usmrćen baš ovim eksplozivom, ali tačno porijeklo biće poznato tek kada budu stigli rezultati analize pronađene materije", priča izvor "Blica".

C-4 eksploziv je velike razorne moći koji se koristi u vojne svrhe i nije dostupan u slobodnoj prodaji, a u Srbiju je vjerovatno stigao iz Hrvatske, a preko Crne Gore.

Imao jedan stan i automobil

Kako govore prijatelji ubijenog Raičevića, njegova smrt vjerovatno nema veze sa kriminalnim poslovima pošto on nikada nije posjedovao imovinu koja je bila veća od imovine prosječnog građanina i imao je samo stan na Dorćolu i automobil u kojem je stradao.

"Iako se ovih dana ubistvo Boška Raičevića dovodi u vezu sa rakovičkim klanom i Nebojšom Stojkovićem Stojketom, s crnogorskim podzemljem, ali i saradnicima Luke Bojovića iz zemunskog klana, koji je bio u sukobu sa Andrijom Draškovićem, posljednje istrage nigdje nisu nailazile na Raičevića. Sve što se o njemu znalo jeste to da je rođak Andrije Draškovića", govori sagovornik "Blica".

Srpski mediji pišu i da je Raičević rođak predsjednika DPS-a, Mila Đukanovića.

Bonus video: