Benzinom polio "opel" pa ga zapalio

Nikšićka policija uhapsila je Ramiza Mušovića (39) zbog sumnje da je preksinoć polio benzinom i zapalio automobil Zdravka Lončara
55 pregleda 5 komentar(a)
audi Q7, požar, Foto: Čitalac reporter
audi Q7, požar, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 20.06.2012. 07:08h

Nikšićka policija uhapsila je Ramiza Mušovića (39) zbog sumnje da je preksinoć polio benzinom i zapalio automobil Zdravka Lončara.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, Mušović je Lončaru zapalio automobil zbog netrpeljivosti, koja datira od ranije. Policiji je, kako se navodi u saopštenju, porodica Lončar u ponedjeljak oko 22 časa javila da je izbio požar na “opelu” Zdravka Lončara, koji je bio parkiran ispred njihove kuće u Dragovolučkoj ulici u Nikšiću.

Policija je odmah po prijavi stigla i Mušovića pronašla u jednom ugostiteljskom objektu.

„Pregledom R.M. pronađen je i oduzet patent nož, nakon čega je on doveden u prostorije PJ Nikšić. O događaju je obaviješten zamjenik osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i ovlastio službenike PJ Nikšić da izvrše uviđaj. Uviđajem je konstatovano da je navedeno vozilo posuto benzinom i zapaljeno, usljed čega su nastala oštećenja na krovnom dijelu vozila”, piše u saopštenju policije.

Od Mušovića, koji je prema nalogu nadležnog tužioca lišen slobode, uzeta je izjava, a on je juče, uz krivičnu prijavu, predat tužiocu.

Bonus video: