Sergej Trifunović - najbolji filmski psihopata

Korisnici IMDB-a koji su sačinili listu najboljih filmskih psihopata, učinili su da se Trifunović nađe rame uz rame sa nezaboravnim Hanibalom Lektorom
72 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 19.06.2012. 15:39h

Prvo mjesto na jednoj odl listi velike internet filmske baze IMDB najboljih filmskih psihopata i čudaka zauzeo je glumac Sergej Trifunović. Na ovoj popularnoj listi našlo se još 88 glumaca iz čitavog svijeta.

Sergej je postao najstrašniji filmski psihopata zahvaljujući liku Vukmira koga igra u "Srpskom filmu", a iza sebe je ostavio čuvenog Entonija Perkinsa, koji je u filmu "Psiho" igrao Normana Bejtsa.

Korisnici IMDB-a koji su sačinili listu Sergejevu ulogu su okarakterisao kao nevjerovatnu i prije svega "nezaboravnu" , a Trifunović se tako našao i rame uz rame sa Hanibalom Lektorom i ostalim mračnim likovima zbog kojih su mnogi filmovi postali legendarni.

Glumac Sergej Trifunović prvi put je dobio priznanje na internacionalnom filmskom polju za ulogu u filmu "Srpski film". Poznato je da je ovaj film cenzurisan u većini evropskih bioskopa, a nije mu bilo dopušteno da učestvuje na nekim filmskim festivalima.

Bonus video: