Nikšić: Ivan Sredanović (34) lakše ranjen u pucnjavi

Poslije ukazane pomoći sinoć oko 1 čas nakon ponoći tri momka su iz nikšićke bolnice odvedeni u zgradu policije kako bi se od njih uzele izjave na okolnosti događaja
589 pregleda 7 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock.com
pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 19.06.2012. 07:16h

Nikšićanin Ivan Sredanović (34) lakše je ranjen sinoć u pucnjavi koja se dogodila oko 23.30 časova kod benzinske pumpe u mjestu Rastoci.

Sredanović se, u vrijeme kad se dogodila pucnjava, nalazio kako se pretpostavlja u automobilu sa Miljanom Barovićem i Ivanom Vilićem.

Prema saznanjima “Vijesti” iz policije u Nikšiću nepoznata osoba je prišla njihovom automobilu i ispalila veći broj hitaca iz vatrenog oružja, i pobjegla u nepoznatom pravcu. Sredanović, koji je pogođen u nogu, zbrinut je u nikšićkoj bolnici. Sa njim su zbrinuti i Barović i Vilić, koje su meci okrznuli, ali nijesu imali ozbiljnije povrede.

Poslije ukazane pomoći sinoć oko 1 čas nakon ponoći tri momka su iz nikšićke bolnice odvedeni u zgradu policije kako bi se od njih uzele izjave na okolnosti događaja.

Iz policije u Nikšiću sinoć nijesu mogli da kažu šta je bio razlog za napad na Sredanovića, Barovića i Vilića. Policija je do zaključenja broja tragala za osobom koja je pucala na automobil u kojem su se nalazila tri momka iz Nikšića.

Bonus video: