Kolašin: U pucnjavi ranjena Ana Mašković

Prema nezvaničnim informacijama Šveđanku je iz pištolja ranio M.R. (19), a pucao je na Z.V. (23), koji je bio u njenom drštvu
501 pregleda 11 komentar(a)
pucnjava, Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
pucnjava, Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 18.06.2012. 13:46h

Švedska državljanka Ana Mašković ranjena je u pucnjavi koja se podneva dogodila u ilici Milivoja Bulatovića. Ona je, prema nezvaničnim informacijama zadobila prostrelnu ranu u desnoj butini i nakon ukazane prve pomoći prebačena je u KC. Takođe, prema nezvaničnim informacijama, Mašković je van životne opasnosti.

Kolašinska policija i osnovni tužilac Vojislav Grujić , koji uviđajna licu mjesta obavlja po ovlaštenju višeg državnog tužioca iz Bijelog Polja još ne daju zvanične informacije.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, Šveđanku je iz pištolja ranio M.R. (19), a pucao je na Z.V. (23), koji je bio u njenom drštvu.

Maškovićeva i Z.V., kojem je ona ujna, navodno su se vraćali iz privatne kancelarije za geodetske usluge, koja se nalazi u toj ulici, kada su se na izlazu iz dvorišta sreli sa M.R. i N.M.

Prema nezvaničnim informacijama, Šveđanku je iz pištolja ranio M.R. (19), a pucao je na Z.V. (23), koji je bio u njenom drštvu

M.R. je poslije kraće svađe sa Z.V. ispalio dva hica, od kojih je jedan pogodio ženu, a drugi prošao kroz vrata kuće u kojoj je geodetska kancelarija i završio u kancelarijskom ormaru.

U svađi mjesec dana

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, M.R. I Z.V. su u svađi od prije mejsec dana. Tada je navodno u jednoj kolašinskoj diskoteci Z.V. slomljenom vlašom isjekao u predjelu lica M.R.

Nakon toga, prema prema riječima nekoliko mladića koji su ih obojicu dobro poznavali, njihovo društvo je strepjelo da će se naredni susret među njima završiti tragično.

Iako iz kolašinske policije to nijesu potvrdili M.R. i N.M., koji je bio sa njim odmah su uhapšeni. Prema riječima nekih stanovnika ulice Milivoja Bulatović, u kojoj se dogodila pucnjava, i M.R. je nakon kratke svađe potegao pištolj, pa je prva sreća što u toj prometnoj saobraćnici u kojoj je i dosta djece u to doba dana nije bilo više povrijeđenih.

Bonus video: