Jadnici čekaju Koenov oporavak

Rediteljeva odluka da svi glumci u filmu pevaju svoje songove uživo opteretila je Koenove glasne žice i stoga prekinula snimanje mjuzikla
2 komentar(a)
Sasa Baron koen, Foto: Guardian.co.uk
Sasa Baron koen, Foto: Guardian.co.uk
Ažurirano: 18.06.2012. 10:43h

Zbog zdravstvenih problema glumca Saše Barona Koena, koji, kako prenose britanski mediji, treba da odmori i oporavi glasne žice, snimanje poznatog mjuzikla ''Jadnici'' , je odloženo.

Reditelj filma Tom Huper, koji je režirao Oskarom nagrađen film ''Kraljev govor'', odlučio je da svi glumci u filmu pevaju svoje songove uživo, što je, kako mediji saznaju, opteretilo Koenove glasne žice, pa će trebati određeni period da napravi nove filmske korake.

Saša Koen, koji je poznat po ulozi u filmu ''Borat'', u ovom mjuziklu igra gospodina Tenardijea. Pored njega u filmskoj adaptaciji čuvenog istoimenog brodvejskog mjuzikla, rađenog prema romanu Viktora Igoa, igraju i Hju Džekmen, En Hatavej, Rasel Krou i Amanda Sejfrid.

Jadnici bi trebalo da se pojave u bioskopima 14. decembra u SAD i 11. januara u Velikoj Britaniji.

Vilijam Nikolson je napisao scenario po pozorišnom mjuziklu zasnovanom na Igoovom romanu, iz 1862, dok je producent filma Kameron Makintoš, koji je i producent pozorišnog mjuzikla.

Bonus video: