Bar: Maloljetnici koji su krali "tomose" napali čovjeka u kolicima i oteli mu novac

Maloljetnici su Stankoviću bacili kolica i oteli kesu sa odjećom koju je nosio, lična dokumenta i novčanik u kojem je bilo 70 eura
59 pregleda 11 komentar(a)
KOLICA, Foto: Sodalive.ba
KOLICA, Foto: Sodalive.ba
Ažurirano: 17.06.2012. 16:19h

Dva maloljetnika juče oko 18 sati u blizini Dvora kralja Nikole u Baru napali su Dragića Stankovića iz Šapca. Stanković koji je nepokretan, kretao se u kolicima i nije mogao da se suprotstavi N.M. (13) i G.G. (15), koji su ga napali i pesnicama udarali po glavi.

Maloljetnici su Stankoviću dok je ležao na asfaltu bacili kolica i oteli kesu sa odjećom koju je nosio, lična dokumenta i novčanik u kojem je bilo 70 eura.

Policija je u Baru brlo brzo locirala maloljetnike koji su priznali da su napali Stankovića. Protiv G.G. je napisana krivična prijava za razbojništvo. Maloljetni N.M. iz Bara i G.G. iz Sutomora su ovog mjeseca, prema saznanjima "Vijesti", počinili tri krađe motocikala marke "tomos" na teritoriji opštine Bar.

Od tri motocikla, dva su koristili poštari Pošte Crne Gore.

Prema saznanjima "Vijesti" u Baru, N.M. je štićenik Centra za djecu i mlade "Ljubović", u Podgorici. "Vijesti" su ranije objavile da dječak često mimo volje vaspitača Centra bježi u druge gradove.

Policija je nakon ovog razbojništa ponovo povela N.M u Centar za mlade "Ljubović". Nadaju se da će ovog puta vaspitači uspjeti da spriječe da dječak ponovo pobjegne, te da će uticati na njega da prestane sa delikventnim ponašanjem.

Bonus video: