Odmorite od feniranja

Nakon sušenja se nanosi neutralizator, a na kraju keratin dobro poznat sastojak dlake koji je hrani i čuva i spolja i iznutra od pucanja i suvoće.
2 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2012. 12:00h

Mjesec jun je pravi period da se odmorite od feniranja i prese ukoliko volite da je vasa kosa ravna i sredjena, jer dolaze vrucine, a sa njima i nemogućnost postojane frizure.

Pravo rješenje je ispravljannje kose sa keratinom koje traje 6 mjeseci. Nanosi se na prethodno dubinski opranu kosu šamponom za detoksikaciju, četkom za farbanje od korijena prema krajevima.

Nakon sušenja se nanosi neutralizator, a na kraju keratin dobro poznat sastojak dlake koji je hrani i čuva i spolja i iznutra od pucanja i suvoće. Poslije urađenog tretmana kosu ne treba vezati ni kvasiti sljedeća 3 dana.

Ono što je najbitnije pomenuti jeste da kosa nakon ovog tretmana nije suva ni oštećena, već sjajna i lepršava. Takođe, postignuti efekat traje 6 mjeseci. Kosu ne morate fenirati, a kada ste na moru, samo je prosušite i ona ostaje prava sto je pravo olakšanje u ljetnjim mjesecima.

Bonus video: