Bar: Dva maloljetnika ukrala tri motora za mjesec dana

Prilikom krađe jednog od motocikala “Pošte Crne Gore” 13-godišnjak se sa ukradenim “Tomosom” dok je imao goriva vozio od Bara do Ulcinja, gdje ga je policija i pronašla
72 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2012. 19:08h

Dva maloljetnika ukrali su tri motocikla marke “Tomos” u opštini Bar u tekućem mjesecu.

Meta maloljetnika dva puta bili su motocikli poštara “Pošte Crne Gore”.

Policija je podnijela izvještaj protiv G.G. (15), nastanjenog u Baru, zbog sumnje da je počinio krađu. On je 3. juna u Bulevaru Revolucije u Baru, zajedno sa 13-godišnjakom iz Podgorice, otuđio motocikl „Tomos“, podgoričkih registarskih oznaka, vlasništvo „Pošte Crna Gora“. Oni su taj motocikl prodali nepoznatoj osobi, i za njim policija traga.

G.G. je saslušan, u službenim prostorijama PJ Bar, u prisustvu branioca i roditelja, od strane službenika za suzbijanje maloljetničke delikvencije.

Policija je došla do sumnje da je 13-godišnje dijete koje je zajedno sa G.G. otuđilo pomenuti motocikl, tokom juna na području Bara, otuđilo još dva motocikla, od kojih je jedan takođe vlasništvo „Pošte Crna Gora“, a drugi motocikl vlasništvo Ćazima Kacića iz Bara.

Oba motocikla su kasnije pronađeni i vraćeni vlasnicima. Prema saznanjima “Vijesti” 13-godišnje dijete je šrićenik Centra za djecu i mlade “Ljubović” u Podgorici.

Dijete iz Centra za djecu često mimo volje vaspitača odlazi i bježi u druge gradove. Prilikom krađe jednog od motocikala “Pošte Crne Gore” 13-godišnjak se sa ukradenim “Tomosom” dok je imao goriva vozio od Bara do Ulcinja, gdje ga je policija i pronašla. O događajima je obaviješten nadležni državni tužilac.

Bonus video: