Granična policija zaplijenila 11 kg skanka

Policija je pretresom na području sela Traboin ispod jedne stijene pronašli 10 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 10 kg skanka
1 komentar(a)
skank, Foto: Arhiva "Vijesti"
skank, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.06.2012. 13:48h

Granična policija Podgorica, ekspozitura Tuzi na području sela Traboin, pretresom terena pronašli su oko 10 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga, skank.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici postupajući po operativnim saznanjima 13. juna su izvršili pretres terena u pomenutom selu i ispod jedne stijene pronašli 10 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 10 kilgrama materije za koju se sumnja, da je opojna droga skank.

"Službenici pomenute ekspoziture su 12. juna u mjestu Nikina uvala, u blizini državne granice Crne Gore sa Republikom Albanijom, pretragom terena pronašli pvc pakovanje koje je sadržalo oko kilogram materije, za koju se takođe sumnja da je opojna droga skank i obavijestili policijske službenike Grupe za borbu protiv droge Podgorica, koji su o događaju obavijestili nadležno državno tužilaštvo, izvršili uviđaj i izuzeli pronađenu materiju koja će biti poslata u Forenzički centar, radi vještačenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da policija preduzima mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja.

Bonus video: