Budva: Mladić prijeteći nožem taksisti oteo torbicu sa pazarom

Brzom intervencijom, razbojnik je lociran i uhvaćen, nakon čega je priveden u stanicu policije, gdje će biti zadržan 48 sati.
111 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2012. 15:31h

Budvanska policija uhapsila juče oko 2.30 časova Beograđanina Miloša Mijailovića ( 23) koji se tereti da je izvršio teško krivično djelo razbojništvo uz upotrebu hladnog oružja.

On je, kako se sumnja, pod prijetnjom nožem oteo kompletan pazar podgoričkog taksiste, a nakon toga uspio da pobjegne.

Mijailović se prekjuče, u večernjim satima, taksijem iz Podgorice uputio ka Budvi.

Prema informacijama “Vijesti”, nakon što ga je taksista dovezao do Budve, nedaleko od restorana „Kužina“, na zaobilaznici, gdje je Beograđanin tražio da ga ostavi, mladić je plaćajući vožnju izvadio novčanicu od 50 eura.

Ne sumnjajući da ovaj na taj način pokušava da otkrije gdje je sakriven pazar, taksista je upao u zamku i izvadio torbicu sa dnevnim pazarom.

Tada razbojnik vadi nož i prijeti ubistvom, ukoliko mu ovaj ne preda sav novac.

Nakon što je uzeo pare, Mijailović je nestao u nepoznatom pravcu, a taksista je odmah policiji prijavio slučaj.

Inspektori budvanske područne jedinice krenuli su u akciju hvatanja razbojnika, za koga se sumnja da je izvršio još nekoliko krivičnih djela.

Brzom intervencijom, razbojnik je lociran i uhvaćen, nakon čega je priveden u stanicu policije, gdje će biti zadržan 48 sati.

Kako „Vijesti“ saznaju o slučaju je obaviješten kotorski istražni sudija, a policija, je započela isptivanje mladića. Mijailović navodno već duže izmiče policiji, koja ga sumnjiči da je na području Budve unazad mjesec dana izvršio više teških krađa.

Bonus video: