Marić: Prije dolaska Interventne pričali smo o Prvoj banci

Kada se Perović digao od stola da pođe u toalet, prišla mu je žena (Danijela Vasiljević) uz riječi, 'sram vas bilo kako možete tako da pričate'
70 pregleda 187 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2012. 07:01h

Vaso Marić koji je u vrijeme kada se na hercegnovskom Škveru gdje se dogodio incident u kojem je povrijeđen bivši lider Liberalnog saveza Slavko Perović, sjedio u kafiću “DO DO” tvrdi da je, prije dolaska ekipe iz Interventnog voda, sa Perovićem glasno komentarisao napise iz novina, između ostalog i o Prvoj banci.

Policajac u Herceg Novom fizički napao Slavka Perovića >>>

"Kada se Perović digao od stola da pođe u toalet, prišla mu je žena (Danijela Vasiljević) uz riječi, 'sram vas bilo kako možete tako da pričate'. Nakon toga počelo je uzajamno mrškanje, psovanje i razmjena uvreda“, kaže Marić.

Nakon što je stigla policija, Marić je, kako tvrdi, odveden u policijski džip bez opiranja, tako da je samo vidio kako Peroviću stavljaju lisice na ruke. Nakon što je dao izjavu u Centru bezbjednosti, Marić je u srijedu veče pušten kući.

Marić je u Novom poznat kao vatreni navijač Srbije, a na YouTube mreži se može naći snimak na kojem tokom vaterpolo utakmice između Jadrana i Primorca pozdravlja publiku sa zastavom Srbije u rukama.

Slavko Perović: Ja sam ratnik za istinu >>>

Krivokapić : Detaljno istražiti incident zbog "ranijih namještaljki" >>>

U jučerašnjoj izjavi TV Vijesti, Perović je kazao da je u kafiću “Do Do” sa prijateljima pričao viceve i da je “vesela atmosfera koju su produkovali prešla na sve prisutne”, te da su im prilazili ljudi i takođe pričali viceve.

Bonus video: