Đuranović čuva kapitensku traku

"Nikakve dileme nije bilo kod mene. Studiram u Podgorici, Budućnost je moj klub, tako da nije bilo problema, postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo", komentar je Đuranovića
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2012. 08:46h

Marko Đuranović i iduće sezone nosiće kapitensku traku u Budućnosti – reprezentativni srednji bloker je sa podgoričkim klubom potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu.

"Nikakve dileme nije bilo kod mene. Studiram u Podgorici, Budućnost je moj klub, tako da nije bilo problema, postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo", bio je prvi komentar Đuranovića.

Đuranović je dijete Budućnosti, u kojoj je počeo da se bavi odbojkom prije osam godina, prije šest je potpisao prvi ugovor, a već četiri je u prvom timu.

"Ono što ja znam jeste da će ekipa za iduću sezonu, odnosno pojačanja u avgustu, na poziciji primača i tehničara, zavisiti od eventualnog igranja Regionalne lige. Uglavnom, izuzev Đukića, koji 90 odsto neće biti sa nama, svi mlađi igrači će biti na okupu i naredne sezone", dodao je Đuranović.

Prije Đuranovića, ugovor je produžio i tehničar Ivan Bošković, igrač sa najdužim stažom u ovom timu Budućnosti. Ugovori su istekli tehničaru Dušku Novoselcu i primačima Srećku Ristiću i Bojanu Đukiću.

Novoselac je slobodan u izboru nove sredine, Ristić nije odbacio mogućnost ostanka iako razmatra i druge opcije, dok je Đukić (trenutno je u Kataru) najavio da želi da se oproba u inostranstvu.

Bonus video: