Barovićev taksi udario automobil Mugoše i Vučelića

U udesu, koji se dogodio u Ulici Pete proleterske na Starom aerodromu, niko nije povrijeđen
99 pregleda 18 komentar(a)
Miomir Mugoša, Vladan Vučelić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Miomir Mugoša, Vladan Vučelić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 07.06.2012. 18:48h

Podgoričanin Ranko Cavnić, taksista taksi udruženja “Alo taksi” vlasnika Veselina Barovića, u noći između utorka i srijede, sudario se sa “opelom” u kojem su se nalazili gradonačelnik Miomir Mugoša i njegov zamjenik Vladan Vučelić.

U udesu, koji se dogodio u Ulici Pete proleterske na Starom aerodromu, niko nije povrijeđen.

Za upravljačem udarenog “opela” u trenutku sudara bio je Vučelić, suvozač je bio Mugoša, dok je Cavnić vozio žuti “hjundai” taksi udruženja.

Do udesa je došlo zbog greške taksiste Cavnića, koji je pokušao da se uključi iz sporedne u glavnu ulicu, kojom su se kretali Vučelić i Mugoša, u pravcu centra grada.

“Uključivao sam se iz sporedne ulice, kada sam primijetio 'opel' koji mi je dolazio sa desne strane. Odmah sam pokušao da ukočim, ali mi je noga skliznula sa kočnice. Udario sam 'opel' u stranu gdje je sjedio vozač. U prvom mahu nijesam znao ko je za upravljačem auta sa kojim sam se sudario, ali kasnije sam vidio ko su vozač i suvozač”, kazao je “Vijestima” Cavnić.

Dodao je da se sve odigralo brzo, kao i da je Vučelić pokušao da izbjegne sudar.

“Svakome je to moglo da se dogodi. Vidio sam da sam pogriješio i odmah sam prihvatio grešku. Sačekali smo da dođe policija i napravi uviđaj. Gradonačelnik i njegov zamjenik su bili korektni, udes se dogodio i svi smo to mirno prihvatili”, istakao je Cavnić.

Bonus video: